- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
ドコサヘキサエン酸含有魚肉ソーセージの血中脂質に及ぼす影響(1)ドコサヘキサエン酸用量の設定試験,および過剰摂取安全性の検討試験
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ドコサヘキサエンサン ガンユウギョニク ソーセージ ノ ケッチュウ シシツ ニ オヨボス エイキョウ 1 ドコサヘキサエンサン ヨウリョウ ノ セッテイ シケン オヨビ カジョウ セッシュ アンゼンセイ ノ ケントウ シケン
Search this article
Journal
-
- 日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition
-
日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition 25 (4), 293-302, 2004
東京 : 日本臨床栄養学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409368253824
-
- NII Article ID
- 10015571562
-
- NII Book ID
- AN00137432
-
- ISSN
- 02868202
-
- NDL BIB ID
- 7076185
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS7(科学技術--医学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles