[日本食品工]学会創立10周年記念シンポジウム特集 FOOD ENGINEERING, FROM BEING TO BECOMING(1)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニホン ショクヒンコウ ガッカイ ソウリツ 10シュウネン キネン シンポジウム トクシュウ FOOD ENGINEERING FROM BEING TO BECOMING 1
Search this article
Abstract
記事種別: 特集 ; 会議・学会報告・シンポジウム
Journal
-
- 日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編
-
日本食品工学会誌 = Japan journal of food engineering / 日本食品工学会 編 11 (4), 147-159, 2010-12
町田 : 日本食品工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409754797824
-
- NII Article ID
- 40017436423
-
- NII Book ID
- AA12076107
-
- ISSN
- 13457942
-
- NDL BIB ID
- 10942189
-
- Text Lang
- en
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles