食事 炭水化物の質が健康的で持続可能な食事の鍵
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクジ タンスイカブツ ノ シツ ガ ケンコウテキ デ ジゾク カノウ ナ ショクジ ノ カギ
- DIET : Carbohydrate quality is key for a healthy and sustainable diet
Search this article
Journal
-
- Nature reviews. Endocrinology
-
Nature reviews. Endocrinology 12 (2), 81-83, 2020-03
[Tokyo] : [Nature Asia-Pacific]
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409873032320
-
- NII Article ID
- 40022206821
-
- NII Book ID
- AA12392606
-
- ISSN
- 21854297
-
- NDL BIB ID
- 030354118
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS21(科学技術--医学--内科学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles