管理栄養士養成課程学生を対象とした調理学実習前期開始前と後期終了後の日常生活における衛生行動の比較
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カンリ エイヨウシ ヨウセイ カテイ ガクセイ オ タイショウ ト シタ チョウリガク ジッシュウ ゼンキ カイシ マエ ト コウキ シュウリョウゴ ノ ニチジョウ セイカツ ニ オケル エイセイ コウドウ ノ ヒカク
- Comparison of hygiene behavior in daily life before and after the end of the first half of cookery science practicum for registered dietitians training course students
Search this article
Journal
-
- 札幌保健医療大学紀要 = Journal of the Sapporo University of Health Sciences / 札幌保健医療大学 編
-
札幌保健医療大学紀要 = Journal of the Sapporo University of Health Sciences / 札幌保健医療大学 編 6 29-38, 2020-03
札幌 : 札幌保健医療大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520009409902563712
-
- NII Article ID
- 40022259387
-
- NII Book ID
- AA12688045
-
- ISSN
- 21887624
-
- NDL BIB ID
- 030464081
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS47(科学技術--医学--治療医学・看護学・漢方医学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles