GADアイソフォームの役割について : 食品成分によるGAD活性への効果と味覚に与える影響から検討
Bibliographic Information
- Other Title
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- GAD アイソフォーム ノ ヤクワリ ニ ツイテ : ショクヒン セイブン ニ ヨル GAD カッセイ エ ノ コウカ ト ミカク ニ アタエル エイキョウ カラ ケントウ
- Role of glutamate decarboxylase (GAD) isoforms in taste signaling : Elucidation of food components on GAD activity and on tastes
- 2012年度日本味と匂学会第46回大会
- 2012ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ46カイ タイカイ
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Journal
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- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
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日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 19 (3), 299-302, 2012-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520009409932362368
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- NII Article ID
- 110009578258
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- NII Book ID
- AA11426393
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- ISSN
- 13404806
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- NDL BIB ID
- 024245800
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles