- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食品等事業者団体が作成したHACCPに沿った衛生管理のための業種別手引書 解説 HACCP制度化への対応 スーパーマーケットにおけるHACCPの考え方を取り入れた衛生管理のための手引書の事例
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショク ヒントウ ジギョウシャ ダンタイ ガ サクセイ シタ HACCP ニ ソッタ エイセイ カンリ ノ タメ ノ ギョウシュベツ テビキショ カイセツ HACCP セイドカ エ ノ タイオウ スーパーマーケット ニ オケル HACCP ノ カンガエカタ オ トリイレタ エイセイ カンリ ノ タメ ノ テビキショ ノ ジレイ
- An Example of a Handbook for Hygiene Management Incorporating the Concept of HACCP in a Supermarket
Search this article
Journal
-
- 食品衛生研究 = Food sanitation research
-
食品衛生研究 = Food sanitation research 69 (5), 37-57, 2019-05
東京 : 日本食品衛生協会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520010378602729984
-
- NII Article ID
- 40021906636
-
- NII Book ID
- AN00117752
-
- ISSN
- 05598974
-
- NDL BIB ID
- 029710194
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles