韓半島における一つ掛け竈と二つ掛け竈
Bibliographic Information
- Other Title
-
- カンハントウ ニ オケル ヒトツ カケソウ ト フタツ カケソウ
- Structure of Korean Kamado Ovens : Focusing on Differences between the Single-Pot Type and the Double-Pot Type
- 特集 古代に蒸したウルチ米が主食となった背景
- トクシュウ コダイ ニ ムシタ ウルチ マイ ガ シュショク ト ナッタ ハイケイ
Search this article
Journal
-
- 物質文化 : 考古学民俗学研究 = Material culture : journal of archaeologico-folkloric studies / 物質文化研究会 編
-
物質文化 : 考古学民俗学研究 = Material culture : journal of archaeologico-folkloric studies / 物質文化研究会 編 (98), 121-134, 2018-05
名古屋 : 物質文化研究会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520010380503388032
-
- NII Article ID
- 40021597088
-
- NII Book ID
- AN00341235
-
- ISSN
- 0287363X
-
- NDL BIB ID
- 029103092
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZG1(歴史・地理)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles