- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
アセスルファムカリウムの市場開発の歴史と基本物性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アセスルファムカリウム ノ シジョウ カイハツ ノ レキシ ト キホン ブッセイ
- 特集 糖質代替甘味料 : 高甘味度甘味料を再評価
- トクシュウ トウシツ ダイタイ カンミリョウ : コウカンミド カンミリョウ オ サイヒョウカ
Search this article
Journal
-
- フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals
-
フードケミカル = A Technical journal on food chemistry & chemicals 38 (6), 60-62, 2022-06
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520011108762615040
-
- NII Book ID
- AN10015985
-
- ISSN
- 09112286
-
- NDL BIB ID
- 032228845
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search