バイオセーフティ 食品製造現場で求められる微生物検査 : 食品の微生物問題発生時の原因究明
Bibliographic Information
- Other Title
-
- バイオセーフティ ショクヒン セイゾウ ゲンバ デ モトメラレル ビセイブツ ケンサ : ショクヒン ノ ビセイブツ モンダイ ハッセイジ ノ ゲンイン キュウメイ
- Microbiological testing required in food production : Investigating the cause of microbial problems in food products
Search this article
Journal
-
- バムサジャーナル = The journal of biomedical science and biosafety
-
バムサジャーナル = The journal of biomedical science and biosafety 34 (4), 1枚,213-218, 2022
東京 : バイオメディカルサイエンス研究会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520012777805356160
-
- NII Book ID
- AA12516254
-
- ISSN
- 21859361
-
- NDL BIB ID
- 032495622
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS7(科学技術--医学)
-
- Data Source
-
- NDL