低分子化ポリフェノールの摂取が高強度間欠的運動時の酸化ストレスおよび血清総抗酸化能に与える影響
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- Other Title
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- テイブンシカ ポリフェノール ノ セッシュ ガ コウキョウド カンケツテキ ウンドウジ ノ サンカ ストレス オヨビ ケッセイ ソウ コウサンカノウ ニ アタエル エイキョウ
- Effect of polyphenol converting into a low-molecular form on oxidative stress and serum total antioxidative capacity in high-intensity intermittent spring exercise
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Journal
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- 北海道体育学研究 = Hokkaido journal of physical education, health and sport sciences / 北海道体育学会 編
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北海道体育学研究 = Hokkaido journal of physical education, health and sport sciences / 北海道体育学会 編 45 1-9, 2010
岩見沢 : 北海道体育学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290882347284992
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- NII Article ID
- 40022094912
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- NII Book ID
- AN00072100
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- ISSN
- 02899868
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- NDL BIB ID
- 030130101
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZF21(教育--体育)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles