明治期における中国料理の受容
Bibliographic Information
- Other Title
-
- メイジキ ニ オケル チュウゴク リョウリ ノ ジュヨウ
- The Reception of Chinese Cuisine in the Meiji Era
Search this article
Journal
-
- 梅花女子大学食文化学部紀要 = Baika Women's University, Research bulletin-Faculty of Food Culture / 梅花女子大学食文化学部 編
-
梅花女子大学食文化学部紀要 = Baika Women's University, Research bulletin-Faculty of Food Culture / 梅花女子大学食文化学部 編 (3), 33-46, 2014
茨木 : 梅花女子大学食文化学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290882413088768
-
- NII Article ID
- 110010061029
-
- NII Book ID
- AA12668693
-
- ISSN
- 21876215
-
- NDL BIB ID
- 026299340
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles