日本人重症肥満症例に対する外科治療--術後1年間の食事摂取量,栄養指標ならびにQOLの変化を中心に
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ニホンジン ジュウショウ ヒマン ショウレイ ニ タイスル ゲカ チリョウ ジュツゴ 1ネンカン ノ ショクジ セッシュリョウ エイヨウ シヒョウ ナラビニ QOL ノ ヘンカ オ チュウシン ニ
- Surgical treatment for morbidly obese Japanese patients: change in food intake, nutritional status and quality of life (QOL) one year after Laparoscopic Roux-en-Y gastric bypass (LRYGB)
Search this article
Journal
-
- 肥満研究 = Journal of Japan Society for the Study of Obesity : 日本肥満学会誌
-
肥満研究 = Journal of Japan Society for the Study of Obesity : 日本肥満学会誌 16 (1), 51-57, 2010
大阪 : 日本肥満学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290882710789248
-
- NII Article ID
- 10026432837
-
- NII Book ID
- AN10518647
-
- ISSN
- 1343229X
-
- NDL BIB ID
- 10697179
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS21(科学技術--医学--内科学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles