市販はたはたずしの諸成分と微生物について
Bibliographic Information
- Other Title
-
- シハン ハタハタズシ ノ ショセイブン ト ビセイブツ ニ ツイテ
- Various component and bacteria of commercial Hatahatazushi
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 18 (4), 370-375, 2008
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290882790117504
-
- NII Article ID
- 10021230073
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 9445621
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles