- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
広島発の秀逸バイオ技術,軟水醸造法の水質化学的および微生物学的要点
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヒロシマハツ ノ シュウイツ バイオ ギジュツ,ナンスイ ジョウゾウホウ ノ スイシツ カガクテキ オヨビ ビセイブツガクテキ ヨウテン
- Chemical water quality and microbiological points of Nansui-Jyozouho, a soft water brewing method for Sake, an excellent biotechnology from Hiroshima
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 私立大学
Journal
-
- 広島国際学院大学研究報告 = Bulletin of Hiroshima Kokusai Gakuin University / 広島国際学院大学 編
-
広島国際学院大学研究報告 = Bulletin of Hiroshima Kokusai Gakuin University / 広島国際学院大学 編 49 23-35, 2016-12
広島 : 広島国際学院大学
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290883538549376
-
- NII Article ID
- 120005983838
-
- NII Book ID
- AA11419398
-
- ISSN
- 13453858
-
- NDL BIB ID
- 028033827
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles