紅茶の浸出条件が浸出液の品質に与える影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コウチャ ノ シンシュツ ジョウケン ガ シンシュツエキ ノ ヒンシツ ニ アタエル エイキョウ
- Effects of infused condition on the quality of black tea infusion
Search this article
Journal
-
- 東京家政大学研究紀要 = Bulletin of Tokyo Kasei University
-
東京家政大学研究紀要 = Bulletin of Tokyo Kasei University 51 (2), 15-20, 2011-02
東京 : 東京家政大学
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290883801585024
-
- NII Article ID
- 110008379610
-
- NII Book ID
- AN10157469
-
- ISSN
- 03851206
-
- NDL BIB ID
- 11098014
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles