子どもの「食の自立」と「五感の育成」を目指した食育の取り組み
Bibliographic Information
- Other Title
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- コドモ ノ ショク ノ ジリツ ト ゴカン ノ イクセイ オ メザシタ ショクイク ノ トリクミ
- Approach of nutrition education that aims at "independence of food" and "promotion of senses"
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Journal
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- 日本食育学会誌 = Journal of Japanese Society of Shokuiku / 日本食育学会 編
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日本食育学会誌 = Journal of Japanese Society of Shokuiku / 日本食育学会 編 4 (3), 159-163, 2010-07
東京 : 日本食育学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290883958054528
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- NII Article ID
- 40017246306
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- NII Book ID
- AA12308406
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- ISSN
- 18824773
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- NDL BIB ID
- 10789642
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZF1(教育)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles