地域の食文化を受け継ぐための学校給食における郷土料理献立実践の試み
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チイキ ノ ショク ブンカ オ ウケツグ タメ ノ ガッコウ キュウショク ニ オケル キョウド リョウリ コンダテ ジッセン ノ ココロミ
- A trial of serving school lunch service menu consisting of traditional local cuisines in order to succeeding regional culture of dietary habits
Search this article
Journal
-
- 教育実践研究 = Bulletin of the Research and Guidance Center for Teaching Practice / 福岡教育大学教育実践研究指導センター 編
-
教育実践研究 = Bulletin of the Research and Guidance Center for Teaching Practice / 福岡教育大学教育実践研究指導センター 編 (19), 155-159, 2011-03
宗像 : 福岡教育大学教育実践研究指導センター
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290883975889664
-
- NII Article ID
- 40018786519
-
- NII Book ID
- AN10428588
-
- ISSN
- 13480774
-
- NDL BIB ID
- 11064640
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZF1(教育)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles