江戸期の料理本にみるうす色しょうゆの料理への使われ方
Bibliographic Information
- Other Title
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- エドキ ノ リョウリボン ニ ミル ウスイロショウユ ノ リョウリ エ ノ ツカワレ カタ
- The use of the light color soy sauce explained and illustrated in a book of recipes of the Edo era
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Journal
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- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
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日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (4), 327-333, 2011
坂戸 : 日本食生活学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290884287032192
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- NII Article ID
- 10028188874
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- NII Book ID
- AA11804821
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- ISSN
- 13469770
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- NDL BIB ID
- 11063585
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles