ウンシュウミカンに含まれるβ-クリプトキサンチンと生活習慣病リスクとの関係
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ウンシュウミカン ニ フクマレル v-クリプトキサンチン ト セイカツ シュウカンビョウ リスク ト ノ カンケイ
- Relationship of β-cryptoxanthin found especially in Satsuma mandarin (Citrus unshiu Marc.) with the risk for lifestyle-related disease
- 特集 果実と健康に関する研究の最前線
- トクシュウ カジツ ト ケンコウ ニ カンスル ケンキュウ ノ サイゼンセン
Search this article
Journal
-
- 農林水産技術研究ジャーナル = Research journal of food and agriculture
-
農林水産技術研究ジャーナル = Research journal of food and agriculture 35 (12), 11-16, 2012-12
東京 : 農林水産・食品産業技術振興協会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884349534208
-
- NII Article ID
- 10031126299
-
- NII Book ID
- AN00386754
-
- ISSN
- 03879240
-
- NDL BIB ID
- 024137170
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR6(科学技術--農林水産)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles