クメンヒドロペルオキシド/ヘモグロビン・メチレンブルー法における茶とワインの抗酸化反応とその抗酸化能
Bibliographic Information
- Other Title
-
- クメンヒドロペルオキシド ヘモグロビン メチレンブルーホウ ニ オケル チャ ト ワイン ノ コウサンカ ハンノウ ト ソノ コウサンカノウ
- Antioxidant reactions and activities of teas and wines by the cumene hydroperoxide/hemoglobin methylene blue method
Search this article
Journal
-
- 臨床病理 = The official journal of Japanese Society of Laboratory Medicine : 日本臨床検査医学会誌
-
臨床病理 = The official journal of Japanese Society of Laboratory Medicine : 日本臨床検査医学会誌 57 (7), 631-637, 2009-07
東京 : 日本臨床検査医学会 ; 1953-2020
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884526537728
-
- NII Article ID
- 10026337273
-
- NII Book ID
- AN00253932
-
- ISSN
- 00471860
-
- NDL BIB ID
- 10398446
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS9(科学技術--医学--病理学・微生物学・寄生虫学・感染・免疫学・血清学・アレルギー)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles