トマトのおいしさに関わる成分と官能評価の関係
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トマト ノ オイシサ ニ カカワル セイブン ト カンノウ ヒョウカ ノ カンケイ
- Relationships between compositions related to food taste and sensory tests in tomatoes
Search this article
Journal
-
- 人間生活科学研究 = Journal of human life sciences / 宇部フロンティア大学短期大学部 編
-
人間生活科学研究 = Journal of human life sciences / 宇部フロンティア大学短期大学部 編 46 5-8, 2010
宇部 : 宇部フロンティア大学短期大学部
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884602942080
-
- NII Article ID
- 40018925184
-
- NII Book ID
- AA11517466
-
- ISSN
- 13464493
-
- NDL BIB ID
- 11183990
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZV1(一般学術誌--一般学術誌・大学紀要)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles