食による予防医療--北海道産の食材および加工食品の生体調節機能に関する研究
Bibliographic Information
- Other Title
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- ショク ニ ヨル ヨボウ イリョウ ホッカイドウサン ノ ショクザイ オヨビ カコウ ショクヒン ノ セイタイ チョウセツ キノウ ニ カンスル ケンキュウ
- Preventive medical care with food: studies on physiological functions of crops and processed foods produced in Hokkaido
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Journal
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- 東海大学紀要. 生物理工学部 = Proceedings of the School of Biological Science and Engineering, Tokai University
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東海大学紀要. 生物理工学部 = Proceedings of the School of Biological Science and Engineering, Tokai University 1 1-8, 2008
札幌 : 東海大学生物理工学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520290884847794304
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- NII Article ID
- 40016560066
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- NII Book ID
- AA12386760
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- ISSN
- 18837956
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- NDL BIB ID
- 10214658
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZM2(科学技術--科学技術一般--大学・研究所・学会紀要)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles