- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
コーヒー豆の種類の違いによる香りのリラクゼーション効果の差異
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コーヒーマメ ノ シュルイ ノ チガイ ニ ヨル カオリ ノ リラクゼーション コウカ ノ サイ
- 2001年度日本味と匂学会第35回大会 ; ワークショップ2 匂いの神経行動学--基礎から応用
- 2001ネンド ニホンアジ ト ニオイ ガッカイ ダイ35カイ タイカイ ; ワークショップ 2 ニオイ ノ シンケイ コウドウガク キソ カラ オウヨウ
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 8 (3), 343-346, 2001-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290884907863552
-
- NII Article ID
- 110001099211
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 6002891
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles