- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Effects of amino acid composition on higher alcohols and isoamyl acetate formation by a yeast. : Studies on the brewing of alcoholic beverage by the system of fermentation following after saccharification (V)
Bibliographic Information
- Other Title
-
- 酵母による高級アルコール・酢酸イソアミル生成に及ぼすアミノ酸の影響
- コウボ ニ ヨル コウキュウ アルコール サクサン イソアミル セイセイ ニ
- 酵母による高級アルコール, 酢酸イソアミル生成に及ぼすアミノ酸の影響 : 糖化後発酵法による醸造酒の製造に関する研究(第5報)
- 酵母による高級アルコール・酢酸イソアミル生成に及ぼすアミノ酸の影響
Search this article
Description
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
記事分類: 化学・化学工業--醗酵・微生物工学--酒類・アルコール
Journal
-
- 醗酵工学会誌
-
醗酵工学会誌 65 (1), p19-26, 1987-01
吹田 : 日本生物工学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520290885324717056
-
- NII Article ID
- 110002778987
-
- NII Book ID
- AN00205237
-
- ISSN
- 03856151
-
- NDL BIB ID
- 3119411
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP15(科学技術--化学・化学工業--醗酵・微生物工学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- NDL Digital Collections (NII-ELS)
- CiNii Articles