食品添加物の新規指定ならびに亜塩素酸ナトリウムの使用基準およびネオテームの成分規格の改正
Bibliographic Information
- Other Title
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- ショクヒン テンカブツ ノ シンキ シテイ ナラビニ アエンソサン ナトリウム ノ シヨウ キジュン オヨビ ネオテーム ノ セイブン キカク ノ カイセイ
- Designation of ten food additives and revision of use standards for sodium chlorite and specifications for neotame
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Journal
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- 食品衛生研究 = Food sanitation research
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食品衛生研究 = Food sanitation research 60 (9), 19-38, 2010-09
東京 : 日本食品衛生協会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520291855384311808
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- NII Article ID
- 40017279813
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- NII Book ID
- AN00117752
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- ISSN
- 05598974
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- NDL BIB ID
- 10824605
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS17(科学技術--医学--衛生学・公衆衛生)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles