部門共通技術 水産物の産地市場における品質・衛生管理の新たな時代
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ブモン キョウツウ ギジュツ スイサンブツ ノ サンチ シジョウ ニ オケル ヒンシツ ・ エイセイ カンリ ノ アラタ ナ ジダイ
- Hygiene and Quality Control of Fish Markets at Fish-producing Areas in Next Generation
Search this article
Journal
-
- 技術士
-
技術士 (608), 8-11, 2017-08
東京 : 日本技術士会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291855441060352
-
- NII Article ID
- 40021293930
-
- NII Book ID
- AA11447735
-
- ISSN
- 03891488
-
- NDL BIB ID
- 028460365
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZM1(科学技術--科学技術一般)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles