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Objective Measurements of the Process of Curd Formation during Rennet Treatment of Milks by the Hot Wire Method
Bibliographic Information
- Other Title
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- Objective Measurements of the Process o
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Description
資料形態 : テキストデータ プレーンテキスト
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > デジタル化資料 > 雑誌
記事分類: 食品工学--畜産食品
Journal
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- 雪印乳業研究所報告
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雪印乳業研究所報告 (83), p136-142, 1986-09
川越 : 雪印乳業技術企画部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520291855521618560
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- NII Article ID
- 40004500577
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- NII Book ID
- AN10051683
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- ISSN
- 00824763
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- NDL BIB ID
- 3107720
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
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- Data Source
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- NDL Search
- CiNii Articles