オオウバユリの加工における多様性の再検討 : 「発酵」の位置づけを中心に
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オオウバユリ ノ カコウ ニ オケル タヨウセイ ノ サイケントウ : 「 ハッコウ 」 ノ イチズケ オ チュウシン ニ
- A Reconsideration of Varieties in the Processing of Turep lily (cardiocrinum glehni Makino) : A Focus on the Position of Fermentation
Search this article
Journal
-
- 北海道立アイヌ民族文化研究センター研究紀要 = Bulletin of the Hokkaido Ainu Culture Research Center / 北海道立アイヌ民族文化研究センター 編
-
北海道立アイヌ民族文化研究センター研究紀要 = Bulletin of the Hokkaido Ainu Culture Research Center / 北海道立アイヌ民族文化研究センター 編 (7), 73-94, 2001-03
札幌 : 北海道立アイヌ民族文化研究センター
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520291856274865664
-
- NII Article ID
- 40021039479
-
- NII Book ID
- AN10475555
-
- ISSN
- 13412558
-
- NDL BIB ID
- 027805616
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZG1(歴史・地理)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles