味の素株式会社 食品事業本部 食品研究所「おいしさ設計技術」
Bibliographic Information
- Other Title
-
- アジノモト カブシキ ガイシャ ショクヒン ジギョウ ホンブ ショクヒン ケンキュウジョ 「 オイシサ セッケイ ギジュツ 」
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 30 (2), 119-121, 2023-11
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520298532748237696
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 033218883
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL