中国における食品安全管理体系の形成と環境保全型農業 : 中国の食品安全追跡システムを中心に
Bibliographic Information
- Other Title
-
- チュウゴク ニ オケル ショクヒン アンゼン カンリ タイケイ ノ ケイセイ ト カンキョウ ホゼンガタ ノウギョウ : チュウゴク ノ ショクヒン アンゼン ツイセキ システム オ チュウシン ニ
- Formation of Food Safety Management System and Environmentally Conscious Agriculture in China : Focusing on the Food Safety Tracking System in China
Search this article
Journal
-
- 桃山学院大学経済経営論集 = St. Andrew's University economic and business review / 桃山学院大学経済経営学会 編
-
桃山学院大学経済経営論集 = St. Andrew's University economic and business review / 桃山学院大学経済経営学会 編 65 (4), 81-117, 2024-02
和泉 : 桃山学院大学総合研究所
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520300152334344832
-
- NII Book ID
- AN00240555
-
- ISSN
- 02869721
-
- NDL BIB ID
- 033402784
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZD11(経済--経済学)
-
- Data Source
-
- NDL