- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- 【Updated on June 30, 2025】Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
この人に聞く 食のWell-being新価値創造と機能性表示食品のイノベーション 東京工業大学 環境・社会理工学院 技術経営専門職学位課程 教授/(兼任)同 イノベーションデザイン機構連携教授 木村英一郎氏
Bibliographic Information
- Other Title
-
- コノ ヒト ニ キク ショク ノ Well-being シン カチ ソウゾウ ト キノウセイ ヒョウジ ショクヒン ノ イノベーション トウキョウ コウギョウ ダイガク カンキョウ ・ シャカイ リコウ ガクイン ギジュツ ケイエイ センモンショク ガクイ カテイ キョウジュ/(ケンニン)ドウ イノベーションデザイン キコウ レンケイ キョウジュ キムラ エイイチロウ シ
Search this article
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 28 (5), 8-10, 2024-05
東京 : 食品化学新聞社