- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
特集インタビュー 微細藻類からつくる化粧品 : 株式会社ユーグレナ R&Dセンター ヒト科学研究所 所長 中島綾香(なかしまあやか)氏に聞く
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トクシュウ インタビュー ビサイ ソウルイ カラ ツクル ケショウヒン : カブシキ ガイシャ ユーグレナ R&Dセンター ヒト カガク ケンキュウジョ ショチョウ ナカジマアヤ コウ(ナカシ マア ヤカ)シ ニ キク
- 特集 表皮組織にアプローチする : 紫外線・肌老化対策
- トクシュウ ヒョウヒ ソシキ ニ アプローチ スル : シガイセン ・ ハダ ロウカ タイサク
Search this article
Journal
-
- Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌
-
Food style 21 : 食品の機能と健康を考える科学情報誌 28 (8), 80-82, 2024-08
東京 : 食品化学新聞社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520301463315506432
-
- NII Book ID
- AA11298781
-
- ISSN
- 13439502
-
- NDL BIB ID
- 033680384
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZP34(科学技術--食品工学・工業)
-
- Data Source
-
- NDL Search