小学生のかつおだしと煮干しだしの風味に対する評価 : 食育取り組み年数が異なる2校の比較
Bibliographic Information
- Other Title
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- ショウガクセイ ノ カツオダシ ト ニボシダシ ノ フウミ ニ タイスル ヒョウカ : ショクイク トリクミ ネンスウ ガ コトナル 2コウ ノ ヒカク
- Evaluation of flavors of dried bonito and niboshi extract soup stock among elementary school children : a comparison of two schools with different periods of shokuiku (food and nutrition education)-related activities
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- 同志社女子大学生活科学 / 同志社女子大学生活科学会 編
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同志社女子大学生活科学 / 同志社女子大学生活科学会 編 53 19-29, 2019
京都 : 同志社女子大学生活科学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357083598848
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- NII Article ID
- 40022184143
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- NII Book ID
- AA11325308
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- ISSN
- 13451391
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- NDL BIB ID
- 030305548
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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