マイクロ波デハイドロフリージングによる凍結魚肉組織の解凍特性
Bibliographic Information
- Other Title
-
- マイクロハ デハイドロフリージング ニ ヨル トウケツギョニク ソシキ ノ カイトウ トクセイ
- Thawing Characteristics of Fish Tissues Frozen by Microwave-Dehydro Freezing
Search this article
Journal
-
- 日本冷凍空調学会論文集 = Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers
-
日本冷凍空調学会論文集 = Transactions of the Japan Society of Refrigerating and Air Conditioning Engineers 29 (4), 393-400, 2012
東京 : 日本冷凍空調学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572357491761152
-
- NII Article ID
- 10031147909
-
- NII Book ID
- AA11125910
-
- ISSN
- 13444905
-
- NDL BIB ID
- 024222514
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZN14(科学技術--機械工学・工業--熱機関)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles