熟成にともなう豚肉ロース部の物理化学的経時変化および食味評価(第2報)食味と物理的特性との関連
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- Other Title
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- ジュクセイ ニ トモナウ ブタニク ロースブ ノ ブツリ カガクテキ ケイジ ヘンカ オヨビ ショクミ ヒョウカ ダイ2ホウ ショクミ ト ブツリテキ トクセイ ト ノ カンレン
- Changes in physical and chemical properties and taste of pork loins during ageing (part 2) Relationship between taste and physical properties
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Journal
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- 農業施設 = Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan
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農業施設 = Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan 41 (1), 15-21, 2010-06
つくば : 農業施設学会
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572357601941248
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- NII Article ID
- 10026442075
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- NII Book ID
- AN00201054
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- ISSN
- 03888517
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- NDL BIB ID
- 10753250
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles