非営利法人を介した外食産業の環境マネジメント : 食べ残しの持ち帰りにおけるリスクコミュニケーションの役割
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ヒエイリ ホウジン オ カイシタ ガイショク サンギョウ ノ カンキョウ マネジメント : タベ ノコシ ノ モチカエリ ニ オケル リスク コミュニケーション ノ ヤクワリ
- Environmental management by the restaurant through a nonprofit organization : Risk communication of the food poisoning by takeaway of a leftover
Search this article
Journal
-
- 農業・食料経済研究 = Journal of rural and food economics / 中部農業経済学会 編
-
農業・食料経済研究 = Journal of rural and food economics / 中部農業経済学会 編 57 (2), 1-9, 2011-09
岐阜 : 中部農業経済学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572357784509440
-
- NII Article ID
- 40019152937
-
- NII Book ID
- AA12575457
-
- ISSN
- 13414674
-
- NDL BIB ID
- 023423525
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR8(科学技術--農林水産--農産--農業経済学)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles