Effect of the Granular Size of Ground Meat on the Sensory Distinction and Physical Properties of Meat Patties
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ハンバーグ様挽き肉試料の食感の識別および物性に及ぼす挽き肉粒度の影響〔英文〕
- ハンバーグヨウ ヒキニク シリョウ ノ ショクカン ノ シキベツ オヨビ ブッ
- ハンバーグ様挽き肉試料の食感の識別および物性に及ぼす挽き肉粒度の影響
- ハンバーグ様挽き肉試料の食感の識別および物性に及ぼす挽き肉粒度の影響〔英文〕
Search this article
Abstract
コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会
Journal
-
- 日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編
-
日本家政学会誌 = Journal of home economics of Japan / 日本家政学会 編 45 (8), p697-708, 1994-08
東京 : 日本家政学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358174533888
-
- NII Article ID
- 110003167858
-
- NII Book ID
- AN10040097
-
- ISSN
- 09135227
-
- NDL BIB ID
- 3894872
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- NDL-Digital
- CiNii Articles