岡山の白桃--独自の発達と品質向上への努力
Bibliographic Information
- Other Title
-
- オカヤマ ノ ハクトウ ドクジ ノ ハッタツ ト ヒンシツ コウジョウ エ ノ ドリョク
- White peach in Okayama prefecture: distinctive development and the endeavors for the best quality
Search this article
Journal
-
- 日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編
-
日本食生活学会誌 = Journal for the integrated study of dietary habits / 日本食生活学会 編 21 (4), 268-271, 2011
坂戸 : 日本食生活学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358189687936
-
- NII Article ID
- 10028188752
-
- NII Book ID
- AA11804821
-
- ISSN
- 13469770
-
- NDL BIB ID
- 11063553
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles