タンパク質の物性を制御するカチオン化技術と工学的応用
-
- FUTAMI Junichiro
- Division of Chemistry and Biochemistry, Graduate School of Natural Science and Technology, Okayama University
Bibliographic Information
- Other Title
-
- タンパクシツ ノ ブッセイ オ セイギョ スル カチオンカ ギジュツ ト コウガクテキ オウヨウ
- Protein cationization techniques for artificial control of physical property of protein and their medical applications
Search this article
Journal
-
- 生化学 / 日本生化学会 編
-
生化学 / 日本生化学会 編 85 (1), 21-25, 2013-01
東京 : 日本生化学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358303776640
-
- NII Article ID
- 10031146004
-
- NII Book ID
- AN00126072
-
- ISSN
- 00371017
-
- NDL BIB ID
- 024268689
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR2(科学技術--生物学--生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles
- KAKEN