フグおよびフグ加工品中のテトロドトキシンの分析
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- フグ オヨビ フグ カコウヒン チュウ ノ テトロドトキシン ノ ブンセキ
- Determining the level of tetrodotoxin (TTX) in puffer fish and its products
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- ノートルダム清心女子大学紀要. 人間生活学・児童学・食品栄養学編 = Notre Dame Seishin University kiyo. Studies in human living sciences, child welfare, food and nutrition
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ノートルダム清心女子大学紀要. 人間生活学・児童学・食品栄養学編 = Notre Dame Seishin University kiyo. Studies in human living sciences, child welfare, food and nutrition 33 (1), 11-20, 2009
岡山 : ノートルダム清心女子大学
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572358621335552
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- NII Article ID
- 40016531944
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- NII Book ID
- AA12409174
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- ISSN
- 03861236
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- NDL BIB ID
- 10199049
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles