- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Knowledge Graph Search feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
Bibliographic Information
- Other Title
-
- トクシュウ ショウヒシャ ミカク チョウサ 2014
- 特集2 消費者味覚調査2014:消費者味覚調査2014:「濃い味」人気は頭打ち 複雑な「大人の味わい」好みに
Search this article
Description
「酸味は、もともと腐敗したものを食べたりしないよう避けるべき味。人はそれを学習や経験の積み重ねによって好ましい味と感じるようになる。最近話題となっている『熟成肉』や『発酵食品』のように発酵、熟成を経た複雑な味わいを知った人から、酸味などへ…
Journal
-
- 日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌
-
日経レストラン = Nikkei restaurants : 飲食ビジネスを勝ち抜く繁盛店経営誌 (482), 68-74, 2014-05
東京 : 日経BP社
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572358824964992
-
- NII Article ID
- 40020102758
-
- NII Book ID
- AN10269848
-
- ISSN
- 09147845
-
- NDL BIB ID
- 025541871
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZD25(経済--企業・経営--経営管理)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- Nikkei BP
- CiNii Articles