医療・食品・環境分野で注目される抗菌技術(4)光触媒による殺菌と食品鮮度保持
Bibliographic Information
- Other Title
-
- イリョウ ・ ショクヒン ・ カンキョウ ブンヤ デ チュウモク サレル コウキン ギジュツ(4)ヒカリ ショクバイ ニ ヨル サッキン ト ショクヒン センド ホジ
- Antibacterial Technologies in the Medical, Food and Environmental Fields(4)Photocatalytic Sterilization and Freshness Keeping of Foods
Search this article
Journal
-
- 日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents
-
日本防菌防黴学会誌 = Journal of Antibacterial and Antifungal Agents 46 (7), 321-327, 2018-07
大阪 : 日本防菌防黴学会
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359244390016
-
- NII Article ID
- 40021634512
-
- NII Book ID
- AA12599772
-
- ISSN
- 2187431X
-
- NDL BIB ID
- 029162880
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZR5(科学技術--生物学--菌類・微生物)
-
- Data Source
-
- NDL Search
- CiNii Articles