食品の機能性成分が老化モデルである紫外線照射線維芽細胞のコラーゲン産生に及ぼす影響
Bibliographic Information
- Other Title
-
- ショクヒン ノ キノウセイ セイブン ガ ロウカ モデル デ アル シガイセン ショウシャ センイガ サイボウ ノ コラーゲン サンセイ ニ オヨボス エイキョウ
- Effects of Food Ingredients on Collagen Metabolism in UV Irradiated Fibroblast as a Model of Aging
Search this article
Journal
-
- 日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition
-
日本臨床栄養学会雑誌 = Journal of Japanese Society of Clinical Nutrition 42 (1), 24-35, 2020
東京 : 日本臨床栄養学会
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359449792384
-
- NII Article ID
- 40022414556
-
- NII Book ID
- AN00137432
-
- ISSN
- 02868202
-
- NDL BIB ID
- 030769265
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS7(科学技術--医学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles