クロキンバエ味覚器における甘味応答の苦味物質による抑制のメカニズム
Bibliographic Information
- Other Title
-
- クロキンバエ ミカクキ ニ オケル カンミ オウトウ ノ ニガミ ブッシツ ニ ヨル ヨクセイ ノ メカニズム
- Inhibition mechanism of chemosensillar response to sugars by bitter substances in the blowfly, Phormia regina
- 2011年度日本味と匂学会第45回大会
- 2011ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ45カイ タイカイ
Search this article
Journal
-
- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
-
日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 18 (3), 287-290, 2011-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572359884838528
-
- NII Article ID
- 110009441219
-
- NII Book ID
- AA11426393
-
- ISSN
- 13404806
-
- NDL BIB ID
- 023518738
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles