多数決原理による食品の官能評価の妥当性に関する一考察
Bibliographic Information
- Other Title
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- タスウケツ ゲンリ ニ ヨル ショクヒン ノ カンノウ ヒョウカ ノ ダトウセイ ニ カンスル イチ コウサツ
- A study of the validity of sensory evaluation of food based on the principle of majority using general people
- 2013年度日本味と匂学会第47回大会
- 2013ネンド ニホンミ ト ニオイ ガッカイ ダイ47カイ タイカイ
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Journal
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- 日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research
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日本味と匂学会誌 = The japanese journal of taste and smell research 20 (3), 339-342, 2013-12
和光 : 「日本味と匂学会」事務局
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572359884958848
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- NII Article ID
- 110009804155
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- NII Book ID
- AA11426393
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- ISSN
- 13404806
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- NDL BIB ID
- 025247648
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZS8(科学技術--医学--解剖学・生理学・生化学)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles