放射光軟X線吸収分光法による播州駄菓子かりんとうの劣化評価--内部脂質部と表面糖質部の酸化状態分析

Bibliographic Information

Other Title
  • ホウシャコウ ナンXセン キュウシュウ ブンコウホウ ニ ヨル バンシュウ ダガシ カリントウ ノ レッカ ヒョウカ ナイブ シシツブ ト ヒョウメン トウシツブ ノ サンカ ジョウタイ ブンセキ
  • Evaluation of the deteriorated Japanese traditional sweets "Karinto" by synchrotron-radiation soft X-ray absorption spectroscopy

Search this article

Journal

Related Projects

See more

Details

  • CRID
    1520572359993557248
  • NII Article ID
    40016613969
  • NII Book ID
    AN0000592X
  • ISSN
    09117806
  • NDL BIB ID
    10252594
  • Text Lang
    ja
  • NDL Source Classification
    • ZP4(科学技術--化学・化学工業--分析化学)
  • Data Source
    • NDL
    • CiNii Articles
    • KAKEN

Report a problem

Back to top