水溶性ケイ酸がイモ類の収量と野菜の硝酸含量に及ぼす影響
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- Other Title
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- スイヨウセイ ケイサン ガ イモルイ ノ シュウリョウ ト ヤサイ ノ ショウサン ガンリョウ ニ オヨボス エイキョウ
- Effects of the application of water-soluble silica on the yield of potatoes and on the nitric acid content of green vegetables
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Journal
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- 永原学園西九州大学短期大学部紀要 = Journal of Nishikyusyu University Junior College
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永原学園西九州大学短期大学部紀要 = Journal of Nishikyusyu University Junior College 40 1-7, 2009
佐賀 : 西九州大学短期大学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572360418796672
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- NII Article ID
- 40017377791
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- NII Book ID
- AA12497284
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- ISSN
- 18839428
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- NDL BIB ID
- 10892122
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- Text Lang
- ja
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- NDL Source Classification
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- ZE16(社会・労働--家事・家政--学術誌)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles