Studies on the Mechanism of Ethylene Action by Using Allylisothiocyanate:An Enzymological Approach on Ethylene-Induced Injury of Water Melon(Citrullus lanatus)Fruits
Bibliographic Information
- Other Title
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- Studies on the Mechanism of Ethylene Action by Using Allylisothiocyanate An Enzymological Approach on Ethylene-Induced Injury of Water Melon Citrullus lanatus Fruits
- アリルイソチオシアネート(AITC)によるエチレン作用機構の研究--コダマスイカ(Citrullus lanatus)のエチレンによる果肉悪変の酵素化学的アプローチを例として
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Journal
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- 宮崎大学農学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Agriculture, University of Miyazaki / 宮崎大学農学部 編
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宮崎大学農学部研究報告 = Bulletin of the Faculty of Agriculture, University of Miyazaki / 宮崎大学農学部 編 45 (1・2), 61-67, 1998-12
宮崎 : 宮崎大学農学部
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Details 詳細情報について
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- CRID
- 1520572360449319168
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- NII Article ID
- 40003601522
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- NII Book ID
- AN00236503
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- ISSN
- 05446066
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- NDL BIB ID
- 4653277
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- Text Lang
- en
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- NDL Source Classification
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- ZR7(科学技術--農林水産--農産)
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- Data Source
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- NDL
- CiNii Articles