COVID-19による嗅覚・味覚障害のメカニズム
Bibliographic Information
- Other Title
-
- COVID-19 ニ ヨル キュウカク ・ ミカク ショウガイ ノ メカニズム
- Mechanism of Olfactory and Gustatory Disturbances Caused by COVID-19
- 特集 感覚障害のリハビリテーション医学・医療
- トクシュウ カンカク ショウガイ ノ リハビリテーション イガク ・ イリョウ
Search this article
Journal
-
- The Japanese journal of rehabilitation medicine = リハビリテーション医学 / 日本リハビリテーション医学会 編
-
The Japanese journal of rehabilitation medicine = リハビリテーション医学 / 日本リハビリテーション医学会 編 58 (12), 1350-1355, 2021-12
東京 : 日本リハビリテーション医学会 ; 2007-
- Tweet
Keywords
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1520572407498062080
-
- NII Article ID
- 40022790828
-
- NII Book ID
- AN00250275
-
- ISSN
- 18813526
-
- NDL BIB ID
- 031909741
-
- Text Lang
- ja
-
- NDL Source Classification
-
- ZS35(科学技術--医学--外科学・整形外科学・麻酔学)
-
- Data Source
-
- NDL
- CiNii Articles