Studies on Submerged Culture of Basidiomycetes : (V)On Sugar Metabolism of Shiitake (Lentinus edodes) and Polisaccharide Production

  • Yoshida,Toshiomi
    Department of Fermentation Technology, Faculty of Engineering Osaka University
  • Taguchi,Hisaharu
    Department of Fermentation Technology, Faculty of Engineering Osaka University
  • Teramoto,Shiro
    Department of Fermentation Technology, Faculty of Engineering Osaka University

Bibliographic Information

Other Title
  • 椎茸菌(Lentinus edodes)の糖代謝および多糖類生産
  • シイタケキン Lentinus edodes ノ トウ タイシャ オヨビ タトウルイ セイサン
  • Basidiomycetesの深部培養に関する研究 : (第5報) 椎茸菌(Lentinus edodes)の糖代謝および多糖類生産
  • 椎茸菌(Lentinus edodes)の糖代謝および多糖類生産
  • Basidiomycetesの深部培養に関する研究-4,5-
  • Basidiomycetes ノ シンブ バイヨウ ニ カンスル ケンキュウ 4 , 5

Search this article

Description

コレクション : 国立国会図書館デジタルコレクション > 電子書籍・電子雑誌 > 学術機関 > 学協会

Journal

Citations (1)*help

See more

Details 詳細情報について

Report a problem

Back to top